Retreat 2023Lauren en Evi

Retreat 2023


Wij; Evi van Inn-touch en Lauren van Helende Hoeven presenteren jullie trots onze allereerste retreat: Terug naar jezelf via lichaamswerk, mindfulness & paardentherapie.


We voelden de roep al even maar namen elk de tijd om ook te doorvoelen wat de werkelijke missie van deze retreat mocht zijn.
Tot de puzzelstukjes in elkaar vielen en het duidelijk is dat we samen de energiefrequentie van onze aarde willen helpen verhogen door onder andere meer vrouwen weer de weg naar binnen te wijzen.

Waarom vrouwen? Omdat nog te veel vrouwen vanuit mannelijke energie in het leven functioneren en hun innerlijke vrouwelijke kracht te veel verwaarlozen. Waar net een grote schat ligt om meer vanuit flow, overgave, voelen, intuïte, hartsbewustzijn te kunnen leven. Deze missie nemen we dan ook heel serieus, ieder vanuit zijn eigen unieke krachten of werkdomeinen.
 

Wat mag je verwachten tijdens deze retreat? Een combinatie van lichaamswerk, healing via paarden, proeven van verschillende tools om weer in verbinding te komen met jezelf en te ontspannen, weer te leren voelen, genieten, zijn,…
Met een aantal tools kan je achteraf zelf weer verder op pad!
Er is mogelijkheid tot verdieping of individueel werk achteraf via persoonlijke coachings bij één van ons.

Er zal genoeg tijd zijn om tussen de paarden (opladen, tot rust komen) door te brengen, therapeutisch te werken met de paarden (voelen, coachen, bewust worden, grenzen stellen, communiceren via de paarden).

Dit in combinatie met lichaamswerk: op/ontladen, trauma- en stressrelease, verbinden met jezelf,… via verschillende manieren zoals: Sacred dance journey,  Chi activatie (hoe zelf onze energie verhogen), body flow, women’s health yoga (meer in contact komen met je vrouwelijke creatieve energie), bosbad (de natuur anders leren ‘zien’ als leermeester en spiegel en weer in contact met je eigen natuur komen, …).
Tijdens de vrije tijd kunnen er extra individuele behandeling bijgeboekt worden bij Evi. Beschikbare tijdslots en voorwaarden zullen bij inschrijving op voorhand nog meegedeeld worden.

Wie een extra nacht op voorhand (donderdag op vrijdag) of nadien (zondag op maandag) wil bijboeken, kan dit. (€120/nacht voor het hele huis) Dit is ideaal om al tot rust te komen, de omgeving te verkennen of na te genieten in onze mooie omgeving. Dit moet op voorhand vastgelegd worden. Je mag dit vermelden op het inschrijfformulier bij ‘andere vragen. Als je vragen hebt hierover, mag je ook steeds Lauren contacteren via whatsapp: +32473645643

Hieronder vind je een kort overzicht van de planning. Het is belangrijk om te weten dat alle activiteiten vrijblijvend zijn en dat je altijd een rustmoment mag nemen wanneer dit voor jou nodig is.

De planning kan aangepast worden op het moment zelf. We kijken naar omstandigheden zoals bijvoorbeeld het weer. Dit is dus een impressie van wat je kan verwachten.

 


Vrijdag 6 oktober:

·        Aankomst om 19u, toewijzing kamers en kennismaking met elkaar en de paarden, mindfulness en deelcirkel/ritueel aan de vuurkorf.

Zaterdag 7 oktober:

·        8.30u: ontbijt

·        Therapeutisch werken met de paarden

·        Women’s Health Yoga

·        Lunch

·        Bosbad

·        Vrije tijd

·        Avondeten

·        Avondsessie Dance journey

Zondag 8 oktober:

·        8.30 u: ontbijt

·        Ochtendstretch, flow, meditatie

·        Vrije tijd

·        Bodywork

·        Lunch

·        Therapeutisch werken met de paarden

·        Afsluitceremonie


Praktisch:

-        Wie? Vrouwen (18+)

-        Wanneer? Vrijdag 6 oktober (19u) tot en met zondag 8 oktober (16u) à het is mogelijk om de woning te boeken een dag op voorhand of een dag na afloop, om alvast tot rust te komen of op ontdekking te gaan in deze prachtige omgeving.

-        Waar? De locatie is in Riemst bij Helende Hoeven, met constante toegang tot de paarden.

-        Prijs: €366 per persoon, dit is all-in (logies, eten, programma)

-        De retreat gaat door bij 5 inschrijvingen! Dit is tevens het maximum om interactie en dieptewerk te kunnen garanderen.

-        Voertaal programma: Nederlands

-        Kamerindeling: min. 2 personen per kamer

-        Annulatievoorwaarden & voorschot:

o   Er dient een voorschot betaalt te worden van €100,00. Pas na het voldoen van dit voorschot is je reservatie definitief. De betaalgegevens krijg je na je aanmelding.

o   Indien annulatie krijg je tot 2 weken op voorhand 50% van het voorschot terugbetaald, bij latere annulatie wordt het voorschot niet terugbetaald.

-        Je slaapt minstens met 2 en maximum met 3 personen op een kamer

-        Eerst ingeschreven = eerst en vol = vol

-        Uiterlijke inschrijfdatum: 22 september

Je kan je inschrijven via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/18XnCJ8tIf04SQB8MlcgcYmtws7c3g_8Dv0zWSG9A9ek/edit

Indien dit niet lukt mag je een mail sturen naar evi.thys@telenet.be

Voor bijkomende vragen of extra uitleg mag je via whatsapp contact opnemen met Lauren: +32473645643

Voor meer info over wie wij zijn en wat we doen, verwijzen we je door naar onze websites: www.helendehoeven.be (Lauren) en www.inn-touch.be (Evi).
Maar nog liever vertellen we het jullie persoonlijk tijdens onze retreat natuurlijk 😊.

Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jullie te verwelkomen!