Jake

Jake is met zijn 24 jaar de oudste van de bende, maar desondanks één van de grootste deugnieten. Hij is altijd wel iemand uit de kudde aan het plagen. 

Daarnaast is hij helemaal gek van aandacht, wat hem heel mensgericht maakt. Hij doet er alles voor om zijn mens te plezieren. 

Zijn jarenlange ervaring met zowel het rijden in de piste als op buitenrit gaan zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo kan leren. Jake is een echte alleskunner, hij doet graag grondwerk, maar dressuurmatig kan hij ook heel fijn lopen. Ook voor een crossje in het bos is hij altijd te vinden. 

Hij heeft een eeuwig begrip voor ieders foutjes en vergeeft die dan ook snel als hij nadien een knuffel of een snoepje krijgt. Hij is misschien wel onze allergrootste hartendief!


Kiki

De volgende van de kudde die we aan jullie willen voorstellen is Kiki.

Kiki is een minipaardje, en ze meet slechts 87cm! Dit, in combinatie met haar schattige hoofdje, maakt haar toegankelijk voor iedereen. 

Ondanks ze een minipaardje is, staat ze stevig haar mannetje in de kudde.

Kiki word helemaal gelukkig van een goeie poetsbeurt. Krabbeltjes, knuffels en kusjes daar krijgt ze nooit genoeg van. Kiki is dan ook helemaal gek op kinderen! 

Als je haar aan het werk zet neemt ze dit heel serieus. Ze is dan ook heel gefocust en blij als ze voor je aan de slag mag. Of dit nu met grondwerk of lange lijnen is, voor Kiki is het allemaal goed. Toch biedt deze kleine kapoen zeker uitdaging, want ze is erg slim en dat durft ze zeker gebruiken!


Mighty

Mighty is zoals zijn naam het al zegt, machtig !  Mighty is machtig lief, braaf en zacht! Hij wordt vooral ingezet voor kindjes, of mensen met een beperking. Hij is heel rustig en zal niet snel schrikken of een rare beweging maken. 

Daarnaast is hij een grote knuffelbeer, die houdt van uitgebreide borstelbeurten. 

Mighty gaat er heel graag op uit met zijn ruiter. Samen op avontuur, daar is hij altijd voor te vinden!

Mighty is met zijn 23 jaar een ervaren paard dat veel gewend is. Hij werd vroeger western gereden, wat maakt dat hij volledig op stem opgeleerd is. Heel handig om beginners een handje te helpen dus! 

In de piste is Mighty liever lui dan moe, wat van hem een uitdaging maakt om te rijden. Buiten is hij lekker voorwaarts op een rustige manier.


Sandy

Sandy is de beste vriendin van Mighty,  zonder hem is zij helemaal verloren! Deze 2 zijn dan ook al hun hele leven samen.

Deze knappe dame is 22 jaar oud, en is een enorm lief paard! Ze is het grootste paard van onze kudde, ze meet ongeveer 1.60m

Sandy is een heel gevoelig paard dat graag werkt voor haar mens. Wanneer iemand leert paardrijden is zij het ideale paard! Ze is volledig op stem geleerd en kan heel rustig en zachtjes lopen in de piste. Toch is zij vlot vooruit.

Sandy houdt van knuffels en is helemaal gek op kindjes. Ook de allerkleinsten kunnen Sandy begeleiden of van de weide halen. 


Bieke

Bieke is een shetlandpony van ongeveer 20 jaar oud. Zij is iets groter en steviger dan Kiki, dus ook iets grotere kindjes kunnen op haar rijden.

Bieke is een superlieve pony, ze steelt meteen ieders hart! Ze is dan ook helemaal gek op aandacht.

Ondanks haar kleine gestalte is Bieke een pony die voor zichzelf opkomt en die zeker niet over zich heen zal laten lopen!

Ook aan de leeftijd van 20 jaar is weinig te merken, als je haar door de wei ziet rennen! Ze is een vlotte actieve pony die graag werkt en enorm slim is. 


Jules

Jules is onze jongste pony, hij is 2 jaar oud! Zijn schattige gezichtje kon ik niet achterlaten op de paardenmarkt. Ondertussen is hij van een hulpeloos klein pony'tje gegroeid naar een brutale tiener. Jules neemt nog niet actief deel aan de coachings, maar hij komt heel graag naar je toe voor een knuffel! (en waarschijnlijk om aan je schoenen te knabbelen ;) )

 

Lientje

Lientje is met haar 21 jaar de jongste van de grote paarden. Ze is niet alleen de jongste, maar ook de grootste van de groep. Lientje is een heel lief paard, en is heel goed in het coachen van mensen. Ze is braaf, maar hooggevoelig waardoor ze snel mensen hun gevoel overneemt. Dit maakt Lientje zo geschikt voor haar job. Ze houdt van knuffels, borstelen en aandacht krijgen!