Hieronder ziet u de algemene beschrijving van ons aanbod. Elke sessie is op maat per persoon.
Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft.

Halve stal

Dit concept betekent dat jij je 'eigen' paard krijgt hier. Hiervoor sta je dan in op het moment dat je hier bent. De paarden worden ook gedeeld, en samen verzorgd. Je leert hier niet alleen al het praktische van paardenverzorging, maar ook samenwerking en vooral heel veel liefde maken deel uit van de halve stal. 

Dit is elke zaterdag van 11 tot 15u. Vanaf september is dit ook op woensdag van 13 tot 16u.

Tarief: 1x/week: € 150,00 per maand - 1x om de 2 weken: € 80,00 per maand.

LET OP: de halve stallen op zaterdag (grote paarden) zijn op dit moment volzet. Je kan een mail sturen om op de wachtlijst te komen.

Voor woensdag (pony's) is er nog 1 pony vrij: Kiki (links op de foto).

Paardencoaching

Hierbij ga ik op maat en vraag van de persoon privésessies geven met een therapeutische insteek. Ook het energetische komt hier aan bod. 

Dit gaat van het leren kennen van en omgaan met paarden tot het leren zien van de eigen krachten en valkuilen van de persoon. Dit kan op elk niveau. Het paard dient hier als spiegel en om energetisch te werken. Rust en ontspanning staan voorop, voor zowel mens als paard.

Daarnaast begeleiden we jou in het verleggen van grenzen waar je tegenaan loopt en het ontdekken van jouw sterktes.

Ook voor kinderen is dit een goede manier om paarden te leren kennen en aan zichzelf te werken op een ontspannende manier.

De nadruk ligt hier op plezier en groei, niet op prestatie!

Er word steeds eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek ingepland voor de opstart van de sessies!
Tarief: € 40/30min of € 55/1u

Ruitertochten


  • +/- 2 uur durende begeleide wandeling door ons uitgestippeld. Hiervoor hoef je niet per se ooit paardgereden te hebben. Ik ga te voet mee en begeleid jou waar nodig. Er word op voorhand afgesproken wat voor wandeling het word (stap, draf, galop, ... allemaal afhankelijk van de ervaring en wensen van de ruiters). Deze wandeling kan met maximum 3 personen tegelijk. 

            Tarief: €45 per persoon, drankje en koekje inbegrepen

  • +/- 3,5 uur durende ruitertocht van +/- 20km waarbij ervaring vereist is. Deze route is uitgestippeld maar vraagt wel reeds de basiservaring met paardrijden. Stap, draf en galop moeten gekend zijn en bergjes, drukke wegen oversteken... schrikken je niet af. Deze ruitertocht kan met maximum 2 personen tegelijkertijd. Ik ga altijd te paard mee.

            Tarief: €65 per persoon, drankje en koekje inbegrepen

Nota voor de ruitertochten: bij slecht weer wordt de tocht verplaatst. 

Gelieve bij het bevragen van uw ervaring zo specifiek mogelijk te zijn zodat wij een goede inschatting kunnen maken welke tocht we kunnen doen en welk paard het beste bij u past.

Onze paarden zijn bomproof maar het blijven altijd dieren!

Voor de wandelingen draagt u best stevige schoenen (zoals wandelschoenen), en een goed aanpassende broek. Helmen en aangepast paardengerief word hier voorzien

Kampen

Elk jaar worden er kampen georganiseerd. De data voor de zomer van 2023 zijn volzet. Je kan altijd een mail sturen om op de wachtlijst te komen voor de volgende kampen.