Missie en visie

Ik geloof dat iedereen zijn eigen kwaliteiten,  sterke punten en zwakke punten kan leren zien en kan leren aanpakken. Daarin is iedereen anders en uniek. Het is de bedoeling dat ik samen met de paarden, jou hierin ondersteun. 


Ik leg geen enkele druk en er zijn geen doelen te behalen. Ik probeer je naar het 'hier en nu' te begeleiden, want leven in verleden en toekomst doen we als mens gemakkelijk. Hierdoor wordt het moeilijk om te genieten van de dingen die we hier en nu doen en voelen.


Dat wil niet zeggen dat ik je niet ga uitdagen. Ik daag iedereen uit om verdere stappen te ondernemen in zijn persoonlijke 'zijn'. Dit kan moeilijke momenten met zich meebrengen, maar ook fijne momenten. Wij (de paarden en ik) zijn er om je in beide bij te staan. De paarden zijn hierin de grootste steun.

Paarden zijn dieren die onze emoties voelen en opnemen. Dat zorgt ervoor dat ze een spiegel vormen voor ons.


Verder zet ik in op het ongedwongen omgaan met paarden op een zachte, veilige en correcte manier. De paarden zijn ijzerloos, worden bitloos gereden en worden op een zo natuurlijk mogelijke manier in kuddeverband gehouden