Onze missie en visie  

Wij geloven dat iedereen zijn eigen kwaliteiten,  sterke punten en zwakke punten kan leren zien en kan leren aanpakken. Daarin is iedereen anders en uniek. Het is de bedoeling dat wij samen met de paarden, jou hierin steunen.  


Wij leggen geen enkele druk en er zijn geen doelen te behalen. We proberen je naar het 'hier en nu' te begeleiden, want leven in verleden en toekomst doen we als mens gemakkelijk. Hierdoor wordt het moeilijk om te genieten van de dingen die we hier en nu doen en voelen. 


Dat wil niet zeggen dat we je niet uitdagen. We dagen iedereen uit om verdere stappen te ondernemen in zijn persoonlijke 'zijn'. Dit kan moeilijke momenten met zich meebrengen, maar ook fijne momenten. Wij zijn er om je in beide bij te staan. De paarden zijn hierin een grootse steun, en ook spiegelen zij hoe wij ons voelen. Daardoor worden we bewust van onze emoties.  


Verder zetten wij in op het ongedwongen omgaan met paarden op een zachte, veilige en correcte manier. De paarden zijn ijzerloos, worden bitloos gereden en worden op een zo natuurlijk mogelijke manier in kuddeverband gehouden